صفحه 1
استاندارد

برای مدیران : استعفای عاطفی – آفت رشد کسب و کارها

با توجه به وضعیت بازارها و کاهش فرصت‌های شغلی در برخی از اصناف، به نظر میاد استعفای عاطفی در میان کارکنان بیشتر رواج پیدا کند. امید هست که کارفرمایان محترم توجه بیشتری به روحیه افراد تیم داشته باشند. باید پذیرفت حس ارزشمند بودن چیزیست که بیشتر افراد را به تکاپو وا می دارد.
دادن کارت های تبریک، کیک و عکس و بادکنک و … که الان توی شرکت ها ترند شده است شادابی افراد را بالا می برد، اما اگر بخواهیم فقط با این ابزارها ارزشمندی آنها را بهشان نشان بدهیم، عمر این حس خوب هم در افراد به اندازه عمر همان بادکنک ها خواهد بود.

#نیروی_انسانی ارزشمندترین #سرمایه یک سازمان است.

این یک شعار نیست؛ این یک حقیقت است!

استاندارد

بیل گیتس از عضویت در هیئت مدیره مایکروسافت کناره‌گیری کرد

بنابر گزارش The Verge، بیل گیتس، از بنیانگذاران و مدیرعامل سابق مایکروسافت، از عضویت در هیئت‌مدیره این شرکت کناره‌گیری می‌کند. براساس اطلاعیه مایکروسافت که ساعتی پیش منتشرشده، دلیل این اقدام اختصاص زمان بیشتر به اولویت‌های بشردوستانه ازجمله بهداشت جهانی، آموزش و … افزایش مشارکت در مقابله با تغییرات آب و هوایی عنوان‌شده است.

🔸 گیتس که تا فوریه ۲۰۱۴ ریاست هیئت‌مدیره مایکروسافت را برعهده داشت و پیش‌ازآن تا سال ۲۰۰۸ به‌عنوان مدیرعامل مایکروسافت فعالیت می‌کرد؛ با دلیل مشابهی که صرف زمان بیشتر جهت پیشبرد امور بنیاد بیل و ملیندا گیتس اعلام شد از این مقام کناره گرفته بود.
با این وجود در این گزارش اعلام شده، گیتس همچنان به‌عنوان مشاور فناوری مدیرعامل مایکروسافت به فعالیت خود ادامه خواهد داد.


https://t.me/Cloud_Business

استاندارد

سقوط بیت‌کوین به پایین‌ترین سطح هشت ماه اخیر

📉 بیتکوین که محبوب‌ترین ارز دیجیتال جهان است هفته اخیر تا ۶۵۵۸.۱۴ دلار سقوط کرد.
طبق این داده‌ها تنها در ماه اخیر که دولت چین محدودیت‌های ارزهای دیجیتال را تشدید کرده است، بیت‌کوین سه هزار دلار از ارزش خود را از دست داده است.
این در حالی است که در اوایل ماه گذشته پس از این که رییس‌جمهور چین، شی‌جین‌پینگ، در سخنرانی خود از بازتر کردن فضا برای تکنولوژی بلاک‌چین صحبت کرد، قیمت بیت‌کوین موقتا به بالاتر از ده هزار دلار جهش کرده بود.
اما روز جمعه بانک مرکزی چین در اقدامی برعکس این مواضع، از سرمایه‌گذاران خواست در مورد ارزهای دیجیتال هشیار باشند.🇨🇳 حالا پکن مواضع سختی در قبال ارزهای دیجیتال اتخاذ کرده است و اقدامات صندوق‌های تامین مالی این ارزها، که با عنوان عرضه اولیه سکه مجازی صورت می‌گیرند، را ممنوع کرده است.

منبع:بلومبرگ فارسی

استاندارد

دستورالعمل قیمت برق استخراج رمز ارز منتشر شد

💲 سخنگوی صنعت برق اعلام کرد: قیمت برق مصرفی رمز ارز ها در ۸ ماه از سال ۴۸۰ تومان و در ۴ ماه گرم سال ۱۹۰۰ تومان به ازای هر کیلووات ساعت تعیین شد.

🔻رضا اردکانیان، وزیر نیرو، مصوبه مقررات تامین برق مراکز استخراج رمز ارز ها را به شرکت‌های برق منطقه‌ای ابلاغ کرده که تمامی دارندگان مجوز از وزارت صمت می‌توانند با هماهنگی شرکت برق منطقه‌ای و برخورداری از تجهیزات مناسب برق از تعرفه اعلام شده برای استخراج رمز ارز استفاده کنند؛ همچنین شرکت‌های برق منطقه‌ای موظف به قطع انشعاب و برخورد با استخراج کنندگان رمز ارزی هستند که به صورت غیر مجاز از شبکه برق استفاده می‌کنند یا با سایر تعرفه‌ها نسبت به دریافت برق و ماینینگ اقدام کرده‌اند.

رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق اعلام کرد اگر مردم مراکز غیرقانونی استخراج رمز ارز را به شرکت‌های برق معرفی کنند، ۲۰ درصد از جریمه دریافتی از متخلفان به عنوان پاداش به آن‌ها پرداخت می‌شود

استاندارد

در آمد عملیاتی سه ماهه سامسونگ بیشتر از پنجاه درصد کاهش پیدا کرد!

🔸 جنگ تجاری میان چین و آمریکا و همچنین ممنوعیت صادرات مواد اولیه تولید قطعات از ژاپن به کره جنوبی، سبب شده درآمد سامسونگ در سه ماهه دوم ٢٠١٩ میلادی ۵۶درصد کاهش یابد.
شرکت سامسونگ اعلام کرده درآمد سه ماهه دوم ٢٠١٩ آن بیش از ٥٠ درصد کاهش یافته است.

🔹بزرگترین شرکت کره جنوبی اعلام کرده درآمد این شرکت با ٥٦ درصد کاهش در سه ماهه منتهی به ژوئن ٢٠١٩ میلادی حدود ٥.٦میلیارد دلار است. در همین راستا ارزش سهام شرکت در بورس سئول ٠.٨درصد کاهش یافت.

🔸سامسونگ بزرگترین تولیدکننده نمایشگر موبایل، نیمه رسانا و موبایل در جهان است که اکنون با رکود تقاضا دست و پنجه نرم می کند. از زمان اجرایی شدن تعرفه های مالیاتی دولت آمریکا در ماه می، بخش تولید تراشه های حافظه آن با بیشترین خسارت روبرو شده است.

🔹از سوی دیگر هنگامی که هفته گذشته دولت ژاپن نیز محدودیت هایی بر صادرات مواد مورد نیاز برای تولید نمایشگر و تراشه وضع کرد، سامسونگ با مانع جدیدی نیز روبرو شد.

🔸در کنار این موارد عدم قطعیت درباره جنگ تجاری میان آمریکا و چین به صنعت تراشه این شرکت فشار وارد کرده زیرا این روند روی تقاضا برای تراشه و موبایل تاثیر گذاشته است.

منبع:بلومبرگ فارسی

www.bloomberg.com/amp/news/articles/2019-07-04/samsung-beats-estimates-as-its-chips-prove-resilient-to-downturn

استاندارد

برای مدیران فناوری اطلاعات در سال 2019 – سرویس ها و راهکارهای ابری همچنان رشد خواهند کرد

همانطور که در پست قبلی وعده کرده بودیم، بر آن هستیم تا در سلسه پست های “برای مدیران فناوری اطلاعات در سال 2019” به برخی مسائلی که جلوه آن ها برای مدیران فناوری اطلاعات در این سال بیشتر خواهند شد بپردازیم.

بر اساس پیش بینی ها، تعداد سرویس های ابری در هر سه مدل IaaS، PaaS و SaaS همچنان رشد خواهند کرد

در سرویس های IaaS گارتنر رشد بازار تا 72.4 میلیارد دلار را برای سال 2020 اعلام کرده است.
KPMG معتقد است در سرمایه گذاری های تخصیص یافته به پلتفرم ها از بودجه فناوری اطلاعات، خدمات PaaS رشد با 24% نسبت به سال 2016، 56% سهم را در 2019 به خود تخصیص خواهند داد. در همان گزارش برای گروه خدمات SaaS هم عدد 64% پیش بینی شده است.
علاوه بر موارد فوق در گزارشی از bain.com، نرخ رشد مرکب سالانه تا 2020 برای دو نوع خدمات IaaS و PaaS جمعاً 27% و برای گروه خدمات SaaS به تنهایی 18% از درآمد جهانی بازار رایانش ابری پیش بینی شده است.

استاندارد

به بهانه عرضه اولیه سهام شرکت مادیران

مادیران

امسال در بین هیاهوی خرید و فروش سهام شرکت های بزرگ بین المللی، عرضه اولیه سهام شرکت ماشین های اداری مادیران در هفته گذشته را بهانه ای قرار دادم تا با معرفی اختصاری گروه مادیران شاید بابی هم برای صحبت در مورد شرکت های خصوصی داخلی باز شود.

گروه مادیران  در سال ۱۳۴۳ تاسیس شد و یکی از شرکت‌های خصوصی و پیشرو ایرانی در زمینه تجهیزات الکترونیک و ماشین های اداری می باشد. شرکت مادیران تا حوالی سال ۸۰ با نام «مرکز ماشین های اداری» شناخته می شد و پس از آن نام و لوگوی فعلی برای آن معرفی گردید.
گروه شرکت های مادیران شامل:

  • صنایع ماشین های اداری ایران (سهامی عام)
  • مرکز ماشین های اداری ایران (سهامی خاص)
  • صنایع پلاستیک مادیران
  • شرکت مدیریت ساختمانی مادیران
  • سرمایه گذاری ساختمانی مادیران

می باشد.
می توان گفت شناخته شده ترین نام تجاری ایرانی که توسط مادیران تولید شده  «ایکس ویژن» است که محصولات  متنوعی از جمله لوازم خانگی، صوتی و تصویری و مانیتور را شامل می شود.
هفته گذشته از مجموعه نام برده شده ۱۲۰ میلیون سهم شرکت  «صنایع ماشين های اداری ايران» در بازار دوم (فرابورس) با نماد “ماديرا” و قیمت اولیه هر سهم ۳۶۵۰ ریال عرضه شد تا این شرکت نیز به جمع شرکت های سهامی عام بپیوندد.

استاندارد

الکامپ 97 – فضای کسب و کار استارتاپ ها

گفتگوی با آرش سروری از برنامه جهش در مورد کسب و کار استارت آپ ها و کاربرد رایانش ابری برای آن ها در الکامپ 97

مشاهده ویدئو کامل این گفتگو در آپارات – حمید رضا قوامی : هم‌بنیانگذارجامعه آزاد رایانش ابری ایران

استاندارد

همایش حقوق کسب و کارهای نوپا (Legal Day 2018)

legalday2018 رویدادی با محوریت مسائل حقوقی کسب و کارها بود با تمرکز بر مسائل جاری کسب و کارهای نوپا بود که با حضوری متخصصان حقوقی و استارتاپ هایی در این حوزه برگزار گردید.
تجربیات جالبی در این رویداد به اشتراک گذاشته شد، برای نمونه نکته ای جالب از دکتر سهیل مهرآمیز معاون حقوقی سابق هلدینگ سرمایه گذاری سرآوا شنیدم که فرمودند:

تجار حرفه ای زیاد اهل دعوا نیستند و از منازعه اجتناب می کنند. تلاش می کنند اختلاف را بر اساس حسن نیت حل کنند.

و یا دکتر یوسف قاسمی (مشاور حقوقی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری) زمانی که از اشتباهات استارتاپ ها سخن می گفتند،

نبود قرارداد مشخص بین بنیانگذاران

را یکی از عوامل شکست آن ها ذکر کردند. البته فعالیت در حوزه کسب و کار و به خصوص ارتباط با استارتاپ ها باعث شده برخی از این موارد برایمان ملموس تر باشد، اما با این حال احساس می شود جای خالی این گونه راهنمایی ها در میان بنگاه های نوپا بسیار احساس می شود. اکثر دوستانی که به کارهای فنی و نوآورانه علاقه دارند، اکثرا به دلایل مختلف از پرداختن به این مسائل سرباز می زنند و ترجیه می دهند کار را هر چه زودتر شروع کنند و به جلو ببرند. در نهایت امر پس از پیش رفت کار و ایجاد توقعات در افراد به واسطه زحماتی که کشیده اند، اختلافاتی شکل خواهد گرفت که اگر به درستی حل نشوند شاید باعث از بین رفتن تمامی آن زحمات گردد (البته این ها صرفاً نظراتی بر اساس تجربیات شخصی بنده است)
لزوم مشخص شدن نوع ارتباط بینیانگذاران و سطح اختیارات آن ها در آن کار مشترک و همچنین بیشتر از اعتماد، و باز اعتماد و باز اعتماد (البته عقلانی و دو طرفه) میان اعضای گروه و شفافیت کارها بسیار در تحقق این موضوع کمک خواهد کرد.
گزیده ای از آنچه در رویداد legalday2018 گذشته است را می توانید در کانال Business Insider به آدرس زیر با تگ #legalday2018 بیابید:
https://t.me/Cloud_Business

استاندارد

ورود اپل به بازار ابزارهای مبتنی بر فناوری واقعیت مجازی

 

بلومبرگ فارسی:
عینک هوشمند اپل همزمان با ایفون 8 رونمایی خواهد شد

شرکت اپل مشغول کار بر روی بر روی یک عینک هوشمند شبیه به آنچه که پیش‌تر توسط گوگل عرضه گردیده است.عینک هوشمند اپل احتمالا سال آینده و همزمان با آیفون 8 به بازار عرضه خواهد شد.

هرچند اپل چند سالی است به واسط اپل واچ راه جدیدی را در بازار گجت‌های پوشیدنی طی می‌کند، اما در حالی که رقبای آن همچون مایکروسافت، سامسونگ، فیس بوک، گوگل و غیره هریک مشغول توسعه این فناوری به شیوه خود هستند،‌ تا به امروز فعالیتی از سوی ساکنین کوپرتینو در حوزه ابزارهای مبتنی بر فناوری واقعیت مجازی، مشاهده نشده است.
در همین راستا روز گذشته بلومبرگ مدعی شد، به اسنادی دست یافته که نشان می‌دهد شرکت اپل مشغول توسعه یک عینک هوشمند سازگار با فناوری واقعیت افزوده است.

فناوری واقعیت افزوده تا حدودی شبیه به واقعیت مجازی است و توسط یک شبیه ساز، دنیای واقعی را کاملا شبیه سازی می‌کند. به عنوان مثال هدست هولو لنز مایکروسافت از آنجا که با دنیای واقعی در ارتباط بوده با فناوری واقعیت افزوده و واقعیت ترکیبی کار می‌کند، با این حال هدست‌های Gear VR سامسونگ از پلتفرم واقعیت مجازی قدرت گرفته‌اند.
عینک هوشمند اپل همانند گوگل گلس، ولی پیشرفته‌تر خواهد بود

ادامه مطلب ←